Menu

Jonathan Johansson | Katalin

Uppsala

Katalin
fredag, 30 oktober 2020 kl:21:00

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar flyttas nu Jonathan Johanssons turné fram till hösten, därmed också den konserten 2020-04-17 hos oss. Nya datumet blir 2020-10-30. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor.


---


Brink & Berger presenterar stolt Jonathan Johansson den 30 okt på Katalin i Uppsala.


Spelplats: Katalin
Datum: 30 okt
Tid: Kl. 21:00
Pris: 270 kr + serviceavgift
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger, CandyRock


En av våra främsta är tillbaka. En av våra främsta när kommer till att förena tänkvärt allvar med sprittande lekfullhet, noga genomarbetade pretentioner med spontan hänryckning, samtidsbetraktelser med självgranskande introspektion och framåtblickande R&B-pop med elektroniska stämningslandskap. Jonathan Johansson är också en av våra främsta liveartister och i samband med nya albumet ”Scirocco”, som släpps i februari nästa år, ger han sig ut på en efterlängtad turné.


Albumet ”Scirocco” föregås av singeln För oss, en introduktionsmonolog betitlad Gnuflocken & tjockteven samt en audio- och videoinstallation som bland annat visats på Fotografiska i Stockholm i veckan. Albumet är det första sedan ”Love & Devotion” (2016) som utforskade kärlekens omöjliga möjligheter. Dessförinnan släppte Jonathan hyllade ”Lebensraum!” (2015). Albumet blev till ingens förvåning en av det årets högst betygsatta svenska skivor. Sedan debuten med ”En hand i himlen” 2009 har Jonathans samtliga släpp belönats med mängder av pressrosor och allehanda prisnomineringar. Att ”Scirocco” kommer fortsätta i samma bana råder det ingen tvekan om.

Datum / Tid

fredag, 30 oktober 2020 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad